Foton

Här kommer några bilder på Igor från dagens fotoryck.:)













//Matilda

23/5 2012

Måste nog vara en av de segaste bloggarna.:P Men nu skriver jag igen iaf.

I helgen så vart det bara en av två inbokade tävlingar, kännde att skolan behövde gå före tävling en av dagarna. Men det blev iaf att åka till Aneby på tävling i söndags. Där tog vi vår andra pinne i Hoppklass 1! Första loppet känndes inte speciellt bra, vi startade först så Igor var skapligt överladdad, då det blev många snurr men bara fem fel. Andra loppet gick bättre, det blev en del snurrar här och var där med, men lyckades ta oss igenom felfritt och hamnade på andra plats!:) Skapligt nöjd jag är!:)

I veckan så börade Igor att ta gungbrädan.:) Det bara släppte helt plötsligt, det händer dock att han bara springer rakt ut, så nu blir det att träna massor på att få honom att stanna. Ska nu verkligen ta tag i kontaktfältsträningen!! två av två på, på balansen och gungan, sen ska vi försöka oss på running på A-hindret. Var i Söderköping och tränade för Catharina där vi fick tipset att ha stuprännor på nedgången av A-hindret för att lära hunden ta rätt antal språng för att ta kontaktfältet. Så det ska vi träna stenhårt på nu!!

I helgen kommer Jimmy Kronstrand ner till oss och tränar, undrar vad han har för planer för oss.:) Sen är det ju det årliga öltältet i helgen och självklart så måste man gå dit! Fast iår blir det bara lördagkvällen.:)

//Matilda

13/5 2012

Tävling nu igen. Var i Linköping i lördags och tävlade igen, gick dock inge vidare placeringsmässigt men loppen känndes bra. Startade i agilityklassen för första gången officiellt, men där diskade vi oss självmant pga gungan. Annars var det nog det första agilityloppet det som gick bäst. I första hopploppet så tog han fel ingång i slalomet och hoppade upp på mig så blev 10 fel, men vi hade tredje bästa tid iaf.:) andra hoppet så stack jag lite för tidigt när han skulle in i en tunnel så han vände, sen tog han fel ingång i slalom igen. Så nu blir det hårdträning på slalom ingångar!

Det gick desto bättre för mina klubbkompisar Madde och Yatzy lyckades ta första pinnen i agility, och Julia och Viggo lyckades ta första pinnen i hopp. Grattis till er ni är kanonduktiga! Även Susanne lyckades få till ett nollat lopp med Wilma, dock så räckte inte tiden till pinne. Sen kanske jag ska nämna att min släkting Jimmy Kronstrand lyckades ta sin sista pinne i hoppklass 1 med Ezter, annars blir han sur.:) Grattis till dig med.:)



//Matilda

Fullt ös!

Här finns det inte tid att ta det lugnt i helgen inte. Speciellt inte denna, då vi har haft agilitytävling på klubben. I torsdags flyttade vi alla hinder till andra sidan av planen, fredags mätte och märkte mamma och jag ut vart planen skulle vara. Och igår(lördag) var det tävling, då var vi på bruks kl 07.30 för att bygga bana och fixa det sista inför tävlingen.

För mig och Igor gick det precis som det gjorde förra helgen i Hultsfred de två första loppen blev disk o så vann vi den sista. Men har känt de senaste veckorna att vi har börjat hitta varandra. Jag har börjat lära mig hur han funkar, och det känns väldigt bra faktiskt. (ska inte säga för mycket, det kommer nog snart ett bakslag.)

Idag har vi varit på dop i Lönneberga kyrka. Min kusins dotter som skulle döpas, Madicken Eva Frode. Fint dop i en fin kyrka, men känner att man inte riktigt vet hur man ska göra. När ska man stå, sitta gå?? Efter dopet blev det mat och fika.

// Matilda