Sjukling

Då har även jag blivit förkyld. Vaknade imorse av att man knappt kunde andas, helt igentäppt i näsan, ont i hals, nacke, öron och huvud. Fybubblan! Vill inte bli sjuk nu! Imorgon är det heldag på bruks med föreläsning om den viktiga leken där Igor och jag ska vara med och leka. Och på söndag kör vi ju vår sista agilitytävling för i år och då kan jag inte vara sjuk!!! Nu försöker jag göra allt för att bli bättre. Knaprar förkylningstabletter, halstabletter och värktabletter, dricker c-vitamin, tee med honung och massa vatten. Får nog ta något redigt starkt till kvällen för att ta dö på bacilluskerna!

// Matilda


London

Denna helgen har spenderats med något helt annat än agilitytävling som de brukar göra. Lina och jag var nämligen i London för en shopping weekend. Vår resa började tidigt fredag morgon, trotts att flyget inte gick förrän kl tolv. Men det är ju trotts allt skönare att vara ute i god tid så man slipper stressa. Landade tillslut på Heathrow airport där vi slängde oss på tunnelbanan in mot stan.

Vi hade valt ett riktigt fint hotell med väldigt sköna sängar. Efter vi checkat in på hotellet och lämnat våra tomma resväskor så gav vi oss ut på Oxfordstreet för shopping, shopping shopping. :) fastnade i den första affären i över en timme, vilket också blev vår favoritbutik. Affärerna hade öppet till nio så vi var kvar tills dess. Då gick vi glada, trötta och nöjda och la oss.

Dag två började med en skön sovmorgon och segdragande i sängen. Efter frukost och lite mer shopping så tog vi oss tiden att vara riktiga turister. Åkte röd dubbeldäckarbuss utan tak med guide och kollade på de olika sevärdheterna. :) blev ganska kallt att åka två timmar, då värmde vi oss med... Gissa vad??;).. Ännu mer shopping. :) denna dag gick vi hela Oxfordstreet upptäckte då att det oftast fanns minst två av samma butik. Blev tidigt i säng även denna kväll, skulle upp vid fyra för att hinna till flyget.

Måste säga att jag är riktigt glad att vi åkte, och att det måste bli någon mer gång. Väldigt bra shopping och sen är London faktiskt en väldigt fin stad. We Will Be Back! ;)

//Matilda