15/6 2012

Har nu två helt tävlingsfria helger, undrar vad man ska hitta på istället. Nästa tävling blir i Åtvidaberg, Kanonsabotören, som blir min första tvådagars tävling. Sen är det inte några fler tävlingar inplanerade. Men det kommer nog att bli Oskarshamn, Öland och Nässjö i framtiden iaf.

Här kommer en film från förra helgens tävling i Jönköping.




//Matilda

11/6 2012

Då har det varit tävling denna helgen med. Denna gång i Jönköping, härligt väder bjöd de knappast på. Det ösregnade för det mesta o sen blev det lång väntan då klass I blev försenat i ca två timmar. Men det drog igång fram mot kl tre och klart till åtta ca. I denna långa väntan lyckades Matilda med att blötlägga sin videokamera, den fungerade men batteriet var urladdat. Inga pinnar för oss denna helg, men det gör inget hopploppet kändes kanonbra, fick en vägran på slalom men vi hade den snabbaste tiden vilket jag glädjer mig väldigt över. :) agilityklassen diskade vi oss, kändes inte alls bra, tror att både Igor i jag var trötta och lite ofokuserade. Igor gick ur slalomet två gånger då orkade jag inte börja om så vi blev diskade. Men han var duktig med kontaktfälten iaf. Skönt att den träningen ger resultat. Men vet inte riktigt vad jag ska ta mig till när han går ut slalomet. Hjälp någon?

Har även haft en shopping helg med Lina. I fredags drog vi till Västervik en sväng, o i söndags så blev det Linköping. :) Hittade en härlig blårandig sommarklänning (på rean), en vit tunika, En svart klänning som är kort fram och lång bak (älskar den), två solglasögon, och ett par skor. Sen blev det såklart lite hundsaker, två kyldukar och ett nytt fårskinn med pip i. :)

//Matilda


3/6 2012

Halloj!!

Nu är skolan slut!! Sommarlov!! Ja iaf två veckor nu innan sommarjobbet börjar, sen blir det några veckor till i slutet av sommaren innan skolan börjar igen. Nu när man har skämt bort sig när man jobbat i förskola så känns det inte jättekul att stänga in sig i ett kök igen.:/ men men det kommer gå fort, man får ju pengar för det iaf.:)

Igår var  det varit tävling igen, denna gång var det i Vadstena. Hoppklassen känndes jättebra, inga snurrar, men sen så stack jag för tidigt vid ett hinder igen så han missade det och tog det jag var på väg mot, så det blev en disk. I agilityklassen var det inte samma flyt, men vi klarade oss med fem fel då han rev ett hinder. (Om jag hade varit domare hade vi haft en vägran också.) Efter han rev så blev han lite ofokuserad och bara skällde och tvekade på två tunnlar i rad. Men han var duktig och tog gungan och alla kontaktfält jättefint, mitt mål med agilityn var att inte diska oss på gungan och det klarade vi så jag är nöjd.:)

Alla andra vimmerby ekipage var kanonduktiga, alla klarade sig igenom minst ett lopp utan disk. Sen får man grattulera Julia och Viggo till en vinnst i hoppklassen och sin andra pinne!.:)

//Matilda


Bild från förra helgen då vi hade träning för Jimmy Kronstrand.