5/7 2012

Har nu äntligen lämnat in bilen för att få ac att fungera igen. Tur i oturen så hittade de massa andra fel på den, som en fläktrem som var på väg att gå av, att det knappt var någon olja i och lite andra saker. Så det var några tusenlappar bara där, innan de ens kollat på vad felet på ac.n. Och att fixa den blev några tusenlappar till. Detta med bilar är ta me tusan inga sparbössor. :/

Tur att man iaf har ett jobb så man får lite pengar. :) nu är det min sista vecka på Hattstugan. Sen är det dags att börja jobba i köket på ålderdomshemmet Eken i fyra veckor. Det värsta är att det blir låånga dagar, trivs med att sluta vid ett. :)

Ikväll hade vi agilityträning. Körde en agilitybana från helgens tävling. Konstigt nog går det alltid bättre när man får träna några gånger. Haha. :) Kände att Igor blev trött väldigt fort ikväll, kan nog delvis bero på värmen plus att både mor och far är hemma hela dagarna. :) efter träningen gjorde vi oss besväret att bära in alla hinder i kontainern, eftersom det är semester racet nästa vecka. Och fick lite hinder förstörde förra årer när det var. 

//Matilda

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback