30/6 - 1/7 2012

Denna helgen har vi spenderat i Åtvidaberg på agilitytävlingen Kanonsabotören. Det var Igors och min första tvådagars tävling. Det var ca 1300 starter per dag, det var uppdelat på tre planer så det flöt på väldigt bra. Nackdelen med att ha det så uppdelat var ju att man inte hann med att se när de andra från klubben körde sina lopp.
 
Dag 1
Började vi med agilityklass, det kändes inte jättebra då han var övertaggad, skällig och lite ofocuserada. Han flög även rakt ut från gungan, dock var den väldigt seg på att slå ner. Vi klarade oss utan disk men 15 fel fick vi.
Men känslan vände när det var dags för hoppklassen det gick kanonbra, blev ett litet missförstånd innan en tunnel för att jag visar med händerna alldeles för högt för att han ska kunna se dem. Men vi nollade och kom på sjundeplats och det innebar vår tredje pinne i Hoppklass I. Weeej!!
 
Dag 2
Började även denna dag med agilityklassen, fast idag gick det mycket bättre. Han tog alla kontaktfälten jättefint. Så där lyckases vi knipa åt oss en fjärdeplacering och vår första pinne i agility!! :) Snart därefter vad det dags för hoppklassen, och den gick lika bra som dagen innan fast denna gång så lyckades jag hålla ner mina händer. Det kändes dock att han var lite trött, men han lyssnade jättebra och tog slalomingången jättefint! Där blev det ytterligare en sjundeplacering och vår fjärde pinne! Bara en pinne kvar till diplom.:) Är sjukt nöjd med denna helg, tre pinnar av fyra möjliga!!
 
Även Madde och Yatzy fick plocka en pinne, som de verkligen förtjänade! Hann tyvärr inte se dina agilitylopp men dina hopplopp var verkligen kanonfina. Lena och Fixa gjorde också några fina lopp, dock var Fixa lite nosig och ofocuserad på matte, så tyvärr inga pinnar denna helg. Nu tar vi ledigt från tävlandet resten av juli och tar nya tag i början av augusti.
 
Här kommer en film på våra hopplopp.
 
//Matilda
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback