Helg!

Denna helgen har bestått av ett helt underbart väder! Strålande sol och klarblå himmel. Det är så att vårkännslorna börjar komma!

I lördags var Igor och jag på en inofficiell agilitytävling i Åtvidaberg. Och även vår första lagtävling. Första loppet diskade vi oss i slalomen, då Igor stannade upp lite innan han fortsatte vilket man tydligen inte får göra, så vi blev diskade när vi tog hindret efter. Och i andra loppet lyckades vi samla på oss 20 fel en vägran och resten av felen kom i slalomen. Han som inte brukar gå ur slalomen!
Vi var ett helt gäng från Vimmerby och alla lyckades komma igenom minst ett lopp var utan disk! Jättebra jobbat allihopa!!! Så vi blev alla lite extra taggade och de flesta anmälde sig i sista minut till en inoff i Växjö nästa helg. Hihi.

Idag åkte mamma och jag ut till Sara och Tuva, och självklart Oima och Aramis, med hundarna och tog en lång härlig promenad i solen. Igor har inte en chans att springa ifrån den långbenta pumin Aramis. Men han försökte allt några gånger när de busade. :)

Sen var vi uppe på klubben och satte upp foton på alla tävlande agilityekipage. Agilityplanen är nästan helt snöfri nu!!

Sen har även projektet bygga agilityhinder påbörjats. Ska försöka få ihop några till i veckan. :)

// Matilda



Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback